Picto kruiden
Filosofie

Filosofie van onze gastronomische toog

Aangezien de invloed van de mens op de natuur niet kan worden ontkend, konden Les Filles, op hun eigen schaal, hun mooie project niet realiseren zonder er de waarden die zij hoog in het vaandel dragen in te integreren. Respect, transparantie en ecologie staan centraal in hun aanpak, evenals delicatesse, kwaliteit en gezelligheid. In onze keukens, aan tafel en bij alle activiteiten die wij aanbieden, vindt u deze burgerlijke betrokkenheid terug die ons al meer dan 10 jaar dagelijks begeleidt.

Respect voor het product

Respect voor het product

Voor de keuken van onze gastronomische toog en onze restaurants selecteren wij volledige, hoogwaardige producten die zo ongeraffineerd mogelijk zijn om u een optimale aanvoer van micronutriënten te garanderen. De afwezigheid van kleurstoffen, pesticiden of bewaarmiddelen maakt van onze bijkeuken een chemisch vrije zone en laat u genieten van schone en natuurlijke producten in al onze biologische restaurants.

Respect voor de producent

Respect voor de producent

Om te voldoen aan de engagementswaarden die wij onszelf hebben opgelegd, hebben wij een maximum aan kleine partners en plaatselijke producenten geselecteerd. Hierdoor kunnen wij in een kort circuit werken en onnodige tussenpersonen vermijden. Deze samenwerkingsverbanden zorgen er ook voor dat de landbouwers een billijke vergoeding krijgen en de partnerschappen op lange termijn verzekeren hen van onze trouw dankzij voorbestellingen het hele jaar door.

Respect voor het land

Respect voor het land

Onze producenten volgen een handvest en verbinden zich ertoe grondstoffen te produceren met respect voor land en dier. Het comfort van de dieren, de afwisseling van de teelten en het volgen van de seizoenen zijn allemaal punten waarvan wij een erezaak maken en die u in staat stellen te genieten van rijke en natuurlijke producten.

Respect voor gastronomisch genot

Respect voor gastronomisch genot

TAl deze engagementen hebben ons in staat gesteld een 100% biologische certificering door Certisys te verkrijgen voor al onze tafels. Alle producten die in onze kookcursussen en workshops worden gebruikt, voldoen aan dezelfde eisen.

Bij al onze activiteiten houden wij uiteraard de smaken, de gastronomie en het plezier aan tafel voor ogen. Wij denken aan onszelf, aan u en aan de toekomstige generaties, waarbij we het accent leggen op de geneugten van ons land.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.

Cookies accepteren Cookies beheren